Moods Of Norway

Vi søker butikksjef!

Vi søker en sprudlende, strukturert, kremmer som elsker å drive butikk!


Bli en del av Moods familien

Moods Of Norway har vært på en forrykende reise gjennom de siste femten år, og vi er langt fra ferdige. Vi har mange spennende planer for fremtiden og vi er en ambisiøs gjeng som søker etter en like ambisiøs butikksjef. Du vil bli en del av et fantastisk team som har det utrolig gøy på jobb.

Stillingen

Som butikksjef har du ansvar for ledelsen og driften av butikken. Du vil ha personal ansvar og ansvar for at du og teamet gir kundene våre unike opplevelser. Du liker å jobbe i et høyt tempo, er ikke redd for og ta i et tak. Du leder ditt team til suksess gjennom å lede som et godt forbilde.

Konkret vil dine arbeidsoppgaver innebære:

- Utvikling og motivasjon av medarbeidere Effektiv planlegging for deg, dine medarbeidere og butikken
- Utvikling og optimering av butikkens uttrykk, vareplassering , prisjustering og effektivisering
- Omsetning og resultater Planlegge å følge opp aktiviteter og kampanjer

Din profil

Du elsker å drive butikk og du er en kremmer, du elsker også mennesker og det å skape relasjoner.
Du trigges av god drift og har resultater og vise til. Du er en person med høy grad av energi, og du tør å sette retningen. Du er utadvendt og sosial og kan skaper nettverk.
Du er opptatt av og utvikle de du har rundt deg, du skaper ett godt team som gleder seg til å komme på jobb og gi fantastiske kundeopplevelser.

Vi mener at for å drive outlet må man være en person som alltid flytter bena, rett produkt, rett pris, rett plassering og riktig kampanje. Liker du å ta eierskap er noe som vil komme godt med i denne stillingen.


For spørsmål om stillingen: Gunn Heidi Lilleengen Tlf:99432868
CV og søknad sendes til gunnheidi@moodsofnorway.com.

Vi søker også etter ekstrahjelper som kan jobbe kveld og helg lørdager - Søknad kan levers i butikk eller til mail adressen over.